Sharon Towers
Dining and Commons

Sharon Towers dining program was not living up to current market expectations while also struggling with the added inconvenience of an inefficient design that located the main kitchen in a ground floor level and required a slow elevator ride to deliver service to all dining venues, from independent living to nursing. Additionally, the existing Sharon Towers plan featured the common and dining areas centrally located between cottages and apartments to both the west and the east. The existing “Main Street” was unceremoniously diverted at both ends by a large “dining room”, entirely enclosed, with no transition space to welcome residents to the town center experience. The master plan identified a phased renovation and future expansion to provide new restaurant style dining, casual dining with a “center-stage” buffet, a Café and Club Room, all to be supported by an “a la minute” kitchen relocated to the main level. The casual and restaurant dining were located to take full advantage of abundant north-facing glass with views to a nicely landscaped courtyard while creating more intimately scaled dining venues.

1/2
1/1

© 2014 STEWART & CONNERS ARCHITECTS, PLLC

  • Twitter Clean
  • Facebook Clean
  • Google+ Clean